<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3656969853705740692\x26blogName\x3dSketches+-+Blogul+de+noapte\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://sketchesbysophie.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dro\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sketchesbysophie.blogspot.com/\x26vt\x3d2387181911637592513', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

luni, 14 februarie 2011

♥ Pentru tine.

Te iubesc.
Cum sa-ti explic asta? Ca un copil? „Simt fluturasi in stomac de cate ori ma gandesc la tine” sau „ ma simt ca intr-o tornada atunci cand ma saruti”. Ca un artist? „ Ma inspiri.” Ca un om de stiinta? „ Simt cum un fenomen neurendocrin sub coordonarea diencefalului ia nastere in hipofiza opiata endogena de cate ori te vad”. Zi-mi cum. Ajuta-ma sa te fac sa ma intelegi.
De ce m-am indragostit de tine? Ce mi-ai facut? Ce mi-ai zis? Cum naiba ai reusit sa ma prinzi in plasa ta? Sa fi fost gesturile de afectiune, sau cuvintele care ma fascinau, ma capturau si imi aratau putin din lumea ta, din gandurile tale; buzele tale - atat de perfect conturate, ochii tai – atat de verzi si expresivi, chipul tau – ce pare desenat de cei mai talentati artisti…
Sau poate felul in care ma sarutai si ma tineai in brate pana imi trecea supararea, de fiecare data cand reuseai sa ma scoti din sarite?
De fapt, totul m-a facut sa ma indragostesc de tine pana peste cap… Treptat.
Acum, te iubesc mai mult decat pe orice alta persoana pe care o cunosc si mai mult decat orice obiect pe care il detin. As renunta la orice pentru tine.
Dar tu? Tu ce-ai face pentru mine?

Etichete: , ,

♥ My doll frowned.
04:15
0 commented

♥ Doll Lover ;

  • Roxa
  • Curvette
  • Courtesanne
  • Books
  • Jasmne
  • toateBlogurile.ro
  • Ziarul
  • ♥ Thank you

    ♥ Past

♥ Music